Klachten over budgetticket.nl

» Terug naar openingspagina

Klacht #119, geplaatst door W. De paus op 2015-02-11 18:13:05
Het is heel simpel. We hebben het dubbele betaald voor kaartjes van walt disney on ice. Je moet eerst betalen en dan krijg je pas te horen waarom de kaartjes duurder zijn. En dat gebeurd met een of ander ingedekte smoes. Dus mensen pas op.dit zijn oplichters.
Naar boven
Klacht #118, geplaatst door hj munneke op 2015-02-03 18:26:50
kaarten voor Bert Visser gekocht, nooit gekregen
Naar boven
Klacht #117, geplaatst door Croes Lucien op 2014-11-29 17:33:26
Op 23 november 2014, met 4 personen, naar "The Spanish Riding School Of Vienna" geweest in paleis 12 van de Heizel te Brussel. Op 5 october zijn de kaarten besteld en betaald, de beste plaatsen voor een bedrag van 491€ in totaal. De tickets zijn ons op 9 november toegezonden. Hierop staat echter voorplaatsen van cat 1 en een prijs van 79€ (incl. reservatiekosten). De betrokken plaatsen waren zeker niet van een hoge categorie vermits we in de tribune tussen honderden andere toeschouwers moesten plaatsnemen.
Naar boven
Klacht #116, geplaatst door soraya op 2014-11-28 11:34:03
gister 27 nov 2014 naar de ahoy geweest,,verkeerde plaatsen,,tegen ongeveer 100euro te duur verkocht!!! noooit meer budget tickets,,weg ermee,,
Naar boven
Klacht #115, geplaatst door Jolanda Wielemaker op 2014-11-12 12:05:02
Op zeven april kaartjes besteld voor de Spaanse Rijschool op 29 november, bijna vergeten. Toch maar eens gaan zoeken, ze zouden verzonden worden een week voor de voorstelling.
Ik vermoed nu toch echt 193 Euro kwijt te zijn want nog steeds niet gezien of gehoord. Ben nog iets te vroeg maar kreeg direct na de bestelling al een raar gevoel toen bleek dat de kaarten een week voor de datum pas verstuurd zouden worden. Jammer!
Naar boven
Klacht #114, geplaatst door nadieh op 2014-06-02 19:35:38
kaarten in december gekocht voor de toppers 2014, wij komen daar aan en kaarten zijn vals. wij dachten geboekt te hebben bij Ticketpoint.nl maar budgettickets zijn er tussen gekomen en zo doende hebben wij opgedost en wel een rot avond gehad zonder maar iets van het concert te zien. PAS EGT OP.. ik hoor de €140,- wat we kwijt zijn terug te krijgen..
Naar boven
Klacht #113, geplaatst door J.Bolweg op 2013-09-24 14:32:21
Voor € 250 twee tickets gekocht voor Leonard
Cohen (20/09). Bij de ingang bleken tickets waardeloos te zijn en konden we terug naar huis. Opgelicht dus!
Naar boven
Klacht #112, geplaatst door johan bloemendaal op 2013-07-26 16:30:43
hoi
kaarten voor de zwarte cros besteld en betaald
maar nog niet in bezit

heb ik 22-07-13 gedaan
ordernummer381230
ik hoor gr johan
Naar boven
Klacht #111, geplaatst door foncke luc op 2013-06-02 20:39:23
Na het zien van het programma RamBam over online ticket oplichterijen (nog steeds? Nederlandse justitie doe hier iets aan!) en zelf slachtoffer geweest van Budgetticket heb ik maar één advies : Ik heb indertijd met Visa betaald en heb via hen mijn geld teruggekregen omdat Budgetticket de wet overschrijdt namelijk niet leveren waarvoor betaald wordt. Ik had hierdoor gehoopt dat Visa zijn samenwerking met deze oplichters ging opzeggen maar dat bleek dus niet het geval. Spijtig... Je kan altijd een klachtenformulier invullen op de website van Visa (of degene waarbij u aangesloten bent).
Naar boven
Klacht #110, geplaatst door jludwig op 2013-02-05 14:14:23
mijn zoon heeft 2 kaartjes voor la the voices besteld bij budget ticket service en heeft er inc reserveringskosten €133.00 voor betaald voor goede plaatsen.
nu stond er op de plaatsbewijzen dat de prijs was €34.75 per stuk dat betekend dus dat hij meer als 60 euro reserveringskosten heeft betaald en we zaten achter in de zaal
Naar boven
Klacht #109, geplaatst door karin op 2013-01-18 10:37:55
Mijn dochter heeft via de site Budgetticket 4 kaarten gekocht voor Guido Weijers. Gisteren werd mijn voicemail ingesproken dat deze kaarten niet beschikbaar waren en dat ik evt. kon omboeken naar iets anders. Ik moest p.o. terugbellen naar het 050-nr dat ook op hun site staat. De medewerker gaf door dat hij van Onlineticketshop was. Deze twee zijn dus gelieerd. Het telefoonnummer geeft geen gehoor. Wij hebben €195 betaald. Ben bang dat we ons geld kwijt zijn....... Heb gisteren een mail gestuurd, maar ook deze zal wel niet beantwoord worden. Mensen pas dus op!!! Dan maar aangifte doen???!!!
Naar boven
Klacht #108, geplaatst door M.Kokx op 2012-12-17 16:22:34
J.l. 9 Dec. 2012 heb ik vier tickets van André Rieu gekocht voor de somma van 555,- euro,voor 4 a 2 plaatsen ik heb nog niets ontvangen of gehoord.
Nu ik deze waarschuwing lees ben ik bang dat ik mijn tickets niet krijg, of niet de betaalde plaatsen?
Ik heb inmiddels een mail gestuurd maar nog geen reactie?
Wat moet of kan ik doen?

Met vriendelijke groet Ria Kokx
Naar boven
Klacht #107, geplaatst door Jack Bouritius op 2012-11-28 21:48:11
Kaarten gekocht voor Lord of the dance in het Chasse Theater
We kregen geen toegang tot het theater
Kaarten waren vals of niet betaald dit is oplichterij restitutie is niet mogelijk volgens Budgetticket
Nu is mijn plan om iedereen die met het zelfde probleem zit te bundelen zodat we als grote groep een Advokaat kunnen nemen om dit arrogante bedrijf eens goed aan te pakken en zo ons geld terug te krijgen ben je het hier mee eens meld je dan op deze site bij voldoende animo zal ik een speciaal email adres openen om alle klachten te bundelen
Groet Jack
Naar boven
Klacht #106, geplaatst door Arjan Heinen op 2012-09-26 20:26:39
Kaarten voor keane, in de HMH.
konden uit drie categorieën kiezen. hebben de duurste genomen
€225 betaald voor deze 2 kaarten
nu 2 veld kaarten gekregen met een actuele prijs van €39 per kaart dus 4 keer teveel betaald.
kan in de kleine letters staan, maar dit is puur diefstal.
Naar boven
Klacht #105, geplaatst door Richard op 2012-05-02 19:44:54
Tickets gekocht via concertticketsvergelik, die linkten door naar bugettickes voorkaarten van snoop dogg, a 35 euro per stuk.Nu blijk ik kaarten te krijgen van BOSS Paradiso ter waarde van 15 euro, zonder Snoop Dogg .

Rukkers zijn het !!!!!!!
Naar boven
Klacht #104, geplaatst door Dorien birkenhager op 2012-04-18 20:06:17
Na het bestellen van kaarten voor Najib amhali voor 20 mei
Kwam ik na binnenkomen van de kaarten erachter dat ik 3de rang kaarten had betaald met prijzen die wel ver over de top waren ,
De originele kaarten kosten 24€ en ik heb 100€
Moeten betalen
De uitgever is op geen enkele manier te bereiken

Ik voel mij zeer gedupeerd
Naar boven
Klacht #103, geplaatst door Patricia op 2012-04-08 19:14:08
Via de website hadden wij kaarten in Groningen gereserveerd voor Kiteman. Toen wij de Tickets in huis kregen bleek dit voor een andere artiest te zijn. Wij hebben over deze fout contact opgenomen met Budgetticket maar zij willen de fout niet inzien (en je boekt toch echt niet voor de verkeerde band lijkt mij) en we kunnen ze nu niet meer omboeken voor Kiteman (zelfs niet tegen een vergoeding). Vind ik niet echt service en maken zich er op deze manier makkelijk van af door een fout op hun eigen website.
Naar boven
Klacht #102, geplaatst door Dekker op 2012-01-03 13:27:24
Ik ben het eens met de berichten van budgettickets en worldticketshop, Sebastian Monteban en Marlies Hoedemaker zijn oplichters. Wij hebben 4 kaarten besteld, en kwamen bij de Arena Amsterdam aan, en bleek dat we 4 nepkaarten hadden gekregen. Dit bleek uit kaartcontrole voordat we naar binnen mochten, na telefonisch contact met het bedrijf, werden we afgescheept met mail uw klacht maar, en zullen na overweging het geld retourstorten. Maar na 6 maanden, geven wij de hoop op. Weggegooid geld, en een grote teleurstelling voor ons.
Naar boven
Klacht #101, geplaatst door M Taken op 2011-12-04 21:33:54
op 20 november,twee kaarten besteld voor FC Barcelona, (250,-)de wedstrijd stond gepland op 18 december 2011.
pas NA.... betaling is mij gewezen op het fijt dat de wedstrijd verzet kon worden.
dat gebeurde dus ook.
ik werd gebeld door een onherkenbaar nummer, en kreeg de mededeling dat de wedstrijd over vier dagen zou gaan plaats vinden.dat was op 26 november.ik kon er natuurijk niet naar toe. ik kon als ik een klacht wou indienen een mail sturen ??? waar ik mij het meest aan erger is dat je na betaling gewezen word dat de datum niet vast staat, ivm TV uitzendrechten.
ik begrijp dat hun de tv rechten niet in de hand hebben. maar ze hadden het wel voor de aankoop moeten melden.
ik vind dit zeer misleidend en een vorm van oplichting.
Naar boven
Klacht #100, geplaatst door jan op 2011-12-04 08:46:24
4 kaartjes gekocht voor Beth Hart a 65 euro p/st.
Bij aankomst in het muziektheater te Eindhoven bleken de kaarten vals te zijn, waarna toegang werd geweigerd.
Dit is pure oplichting !!!
Ik heb het niet over de prijs, want daar ben ik zelf mee akkoord gegaan. Maar het verkopen van valse kaarten is wel strafbaar !!
een aangifte zal dan ook het gevolg zijn!

Een verzoek aan iedereen die valse kaarten heeft ontvangen
DOE AANGIFTE BIJ DE POLITIE. !! Dit is de enige manier op dit soort bedrijven te kunnen stoppen
Naar boven
Klacht #99, geplaatst door Hessel van der Galiën op 2011-10-19 11:46:47
Ik heb kaartjes voor Roxette besteld.
Ten eerste zijn ze hartstikke duur € 105, p/stuk
Ze zouden 18 Oktober bezorgd worden, we zijn inmiddels 19 Oktober 12.00 uur en ik heb nog niks.
Het concert begint vanavond om 20.00 uur.
We wonen in Friesland, dus dat is ook nog een aantal uren rijden, dus dat redden we niet meer.
Dus ik eis dat het geld teruggestort wordt.
Naar boven
Klacht #98, geplaatst door t.j.frankemolle op 2011-09-30 12:38:17
ik heb twee kaarten voor ned-mold besteld voor een bedrag van 98 euro en 15 euro voor aangetekend verzenden , wat kreeg ik thuis gestuurd twee kaarten van 17.50 EURO per stuk, dit is je ware oplichterij, daar nooit meer kaarten bestellen. m.vr.gr. t.frankemölle.
Naar boven
Klacht #97, geplaatst door Mirjam op 2011-07-12 13:20:08
Net kaarten binnen voor Take That.... Originele prijs staat erop: 54 Euro, ik betaalde 99 Euro. Nabellen leerde dat ze zeggen conform de wet te handelen,dat de originele prijs terug te vinden zou zijn op de site??? en dat winst maken geen schande is. NOOIT meer kopen via Budgettickets.
Je kunt geen kant op.
Naar boven
Klacht #96, geplaatst door Tom Tol op 2011-07-08 18:09:27
2 kaarten cadeau gehad van mijn ouders, maar die lieve mensen wisten niet beter dat mijn kaarten 45,- hoorden te kosten in plaats van 75,-. Heel treurig, had voor hetzelfde geld een persoon extra mee kunnen nemen...
Naar boven
Klacht #95, geplaatst door Pim op 2011-06-17 14:11:21
Kaarten besteld voor hoofdtribune TT Assen ter waarde van 99,00 euro. Bij ontvangst van de kaarten blijkt dat ik kaarten ontvangen heb voor een andere tribune ter waarde van 62,00 euro. Gebeld met de firma Budgetticket. Vervolgens afgepoeierd met het excuus dat deze kaarten ook klasse 1 kaarten zijn! Bedankt hiervoor Budgetticket! Aangezien ik 7 kaarten besteld heb ben ik dus voor 259,00 euro de boot ingegaan! Mensen pas op! koop geen kaarten bij deze firma.
Naar boven
Klacht #94, geplaatst door frits van Turenhout op 2011-03-28 21:26:04
Bruno Mars: ik had zo 10 kaartjes kunnen bestellen (was er op tijd bij). Maar ik heb maar 1 dochter en die heeft maar 1 verkering. Echter zat mensen die dat wel doen en dan kaarten verpatsen aan maffiozi-sites als BUDGET(!)ticket.nl. En wat te denken van die sponsoren? Je kunt nog tot een dag voor het concert kaarten "winnen" met die debiele radiospelletjes. Als aan die ongein nou eens een einde komt, dan kunnen de echte fans, zelden kapitaalkrachtig, voor een eerlijke prijs kaarten kopen. BOYCOTTEN die handel dus!
Naar boven
Klacht #93, geplaatst door CynthiaL op 2011-03-01 12:24:45
Ik heb 2 kaartjes voor het concert van Bruno Mars besteld via Budgetticket.nl
Ik heb deze gisteren binnen gekregen: uiteraard ook veelste teveel betaald!!
Het is een geprinte versie met een andere naam erop en ben bang dat deze kaarten vals zijn!
Wat moet ik doen???
Naar boven
Klacht #92, geplaatst door D Broeders op 2010-12-12 16:59:21
wij hebben 2 kaartjes besteld voor het concert van iron maiden.en betaalde hier 193 euro voor terwijl ze eigelijk maar 59 euro kosten.maar nu blijken dat ze nog vals te zijn ook.dus komen we alsnog niet binnen. het concert word 6 juni 2011 gegeven en de kaartjes zijn nog steeds niet binnen
Naar boven
Klacht #91, geplaatst door doortje op 2010-11-01 15:41:21
€143,00 te veel betaald aan onlineticketshop. Ik had voor Cirque du Soleil 4 kaarten gekocht en betaald aan OTS, €79,00 per stuk. Kwam nog €15,00 verzendkosten bij en ik betaalde dus €331,00.
De kaartjes die ik kreeg waren voor zitplaatsen op een mindere plaats. Waarde van de toegestuurde kaartjes is 4 maal €47,00.
Dus de onlineticketshop steekt €143,00 in hun eigen zak.
Hoe kan dit corrupt kantoor gestopt worden??
Naar boven
Klacht #90, geplaatst door Petra Vink op 2010-09-29 10:17:18
kaarten gekocht voor 99 euro kosten normaal 36,50
wat een oplichterij!!!!!
Naar boven
Klacht #89, geplaatst door Suzanne op 2010-09-28 13:23:59
Ik heb 2 maanden geleden kaartjes besteld voor de voetbalwedstrijd Benfica-Schalke04 die op 29 september a.s. zal plaatsvinden voor €119 p.s.
Nu op 28 september heb ik nog mij kaarten niet binnen, krijg niemand te pakken bij de klanten service en word er niet gereageerd op mijn mailtjes.

Zelfs de site word niet meer weergegeven. kan dus wel zeggen dat ik opgelicht ben.
Naar boven
Klacht #88, geplaatst door esther op 2010-09-11 17:20:56
De partner van Monteban (directeur Budgetticket) is Marlies Hoedemaker, en zij heeft de Eusta opgericht en is daar secretaris. je hoeft dus geen drol te verwachten van de Eusta. Die branchevereniging is gewoon opgericht zodat Monteban zijn illegale praktijken en oplichting door kan zetten.
Naar boven
Klacht #87, geplaatst door foncke luc op 2010-07-30 12:42:23
Als dit kan helpen : ook ik heb slechte ervaringen met Budgetticket en het verwondert mij dat ze nog steeds in business zijn! Ik had, na té veel betaald te hebben voor tickets, Visa ingeschakeld. Een klacht ingediend bij hun omdat ze niet leverden wat beloofd was, wat nochtans moet volgens de wet. En omdat Visa met hun samenwerkt vond ik dat zij er iets moesten aan doen en ze hebben dat ook gedaan uiteindelijk. Heb al mijn geld teruggekregen. Spijtig dat er nog steeds slachtoffers vallen van die bende klootzakken.
Naar boven
Klacht #86, geplaatst door op 2010-07-13 17:36:11
350 euro betaald voor kaartjes van Andrea Rieu die officieel 156 euro kosten. Ook opgelicht dus.
Naar boven
Klacht #85, geplaatst door valesca vesprille op 2010-05-28 14:55:47
Heb in februari 2 tickets betsteld voor SNOW Patrol voor een concert in de Heineken Music Hall te Amsterdam voor totaal € 293,00.
Afgelopen week kwamen de 2 tickets binnen met een prijsvermelding van € 47,50 + € 4,75 servicekosten. Derhalve totaal voor deze tickets € 104,50. HIERBIJ HEB IK DUS € 188,50 TEVEEL MOETEN BETALEN. Na telefonisch contact met budgetticket werd mij doodleuk verteld dat dit de kosten zijn voor wederverkoop.
Naar boven
Klacht #84, geplaatst door arjan broeders op 2010-04-26 22:38:48
de kaarten werden door budgetticket aan geboden

na gelezen op de site van de zwarte cross werd er afgheraden bij deze firma kaarten te verkoopen
echter was dit al gedaan en waren de kaarten opgestuurd na menig malen bellen en niemand aan de telefoon te krijgen is er nu nogb steeds niks veranderd

SCHADE 80 EURO
BOVEN OP DE NORMALE REGULIEREN PRIJS
CONCLUSIE BUDETTICKET KAPOT MAKEN DAT MOETEN ZE ER MEE DOEN
Naar boven
Klacht #83, geplaatst door mw v lieshout op 2010-03-26 09:26:27
oplichting!!

Ik heb 2 kaarten gekocht a 59 euro, echter zijn maar 24 euro waard en een andre plaats gekregen als besteld.( bij Budgettickets.nl)
Daarnaast is Seetickets op de hoogte van deze praktijken , maar desondanks verkopen ze ze toch aan deze boeven, want ook zij zijn alleen maar gericht op makkelijk, klant-onvriendelijk geld verdienen.Trieste types die op deze manier mensen bestelen, ik gun ze dan alle pech van de wereld!!
Naar boven
Klacht #82, geplaatst door Hans Bakker op 2009-12-08 21:08:35
Gisteren 2 tickets besteld voor het concert van Muse op 19-06-2010. Deze tickets kosten 119 euro per stuk. Mijn zoon wist mij te vertellen dat ze maar 49 euro kosten. Dus 70 euro per ticket te veel.

Vandaag op internet gezocht en het blijkt dat de tickets inderdaad 49 euro kosten maar ook deze site gevonden.

Ik heb inmiddels een klacht ingediend welke ik geformuleerd heb zoals aangegeven in klacht 74.

Daarnaast beroep ik mij op de Wet Overeenkomst op Afstand welke aangeeft dat ik recht heb op 7 dagen bedenktijd, zie consuwijzer.nl.

Daarnaast ga ik mijn bank de opdracht geven om het geld terug te storten en wacht niet op de uitkomst van de klacht.

Ik hoop op succes en wens een ieder die zich ook opgelicht voelt hetzelfde toe.

gr Hans
Naar boven
Klacht #81, geplaatst door Redactie op 2009-11-20 00:00:00
Hieronder de reactie van de EUSTA de praktijken van Budgeticket.nl:

"Hartelijk dank voor uw e-mail aan EUSTA.

EUSTA en haar leden staan voor een transparante secundaire ticketmarkt. De gedragscode van EUSTA legt haar leden daarom bepaalde eisen op met betrekking tot transparantie en garanties.

Ook Budgetticket heeft zich aangesloten bij de branchevereniging.

De leden zijn verplicht de gedragscode uiterlijk 1 januari 2010 te implementeren in hun bedrijfsvoering. In verband met dit implementatietraject kan het zijn dat niet iedere secundaire ticketaanbieder de gehele implementatie al heeft voltooid.

Wij vertrouwen erop u hierbij voldoende te hebben geïnformeerd."
Naar boven
Klacht #80, geplaatst door Ankie Mackay op 2009-11-15 21:14:48
Bij het bestellen van night of the proms in september 2009 is er toch iets niet helemaal goed gegaan. Ik heb kaartjes besteld voor de dure plek eerste ring à 69,95 per persoon. Wat schetst afgelopen zaterdagavond (14-11-2009) in het Gelredome mijn verbazing, ik zit op 2 rijen na op de hoogste plek. Terwijl ik juist de duurdere kaartjes had genomen om niet hoog te moeten zitten, aangezien ik last van hoogtevrees heb. Mijn vraag is dan ook: wat is dan de tweede ring, die veel goedkoper was? De rest was nl. achter ons afgesloten en niet beschikbaar gesteld als zitplaatsen. Volgens mij zaten wij dan ook gewoon 2e ring. Ook staat op de kaartjes die ik heb ontvangen een bedrag vermeld van € 42,50 + € 3,75 servicekosten, dat maakt een totaal van € 92,25. Ik heb echter totaal € 153,-- betaald. Je reinste oplichterij vind ik dit.
Naar boven
Klacht #79, geplaatst door Adrianuz op 2009-11-14 15:45:15
Kaarten voor Armin v Buuren gekocht, normaal 41 bij BT 62! Verschil van 50%.

Actie:
1. Stuur een email naar info@budgetticket.nl
Zet daarin dat BT de gedragscode van EUSTA schendt. De volgende artikelen worden niet nageleefd:

Artikel 4 – Informatieverplichting webwinkel
7. a. Secundaire marktpartijen maken op kenbare wijze duidelijk hoe de koper de oorspronkelijke prijs van een toegangskaart kan opvragen.
b. Secundaire ticketaanbieders vermelden tevens bij het doen van een uitnodiging tot aankoop de oorspronkelijke prijs van de toegangskaarten of vermelden op ondubbelzinnige wijze dat het om een doorverkocht toegangsbewijs gaat.

Artikel 7 – Marketing en promotie
1. Secundaire marktpartijen dragen er zorg voor dat aan marketing- en promotieactiviteiten op zorgvuldige en evenwichtige wijze vorm wordt gegeven, waarbij in het bijzonder wordt gewaakt voor het geven van onjuiste of misleidende informatie.
2. De informatie op de website van secundaire marktpartijen is op generlei wijze misleidend of onvolledig en wekt geen valse verwachtingen bij kopers.

Eis dat het volledige bedrag geretourneerd wordt. Zo niet, dan stap je naar EUSTA.

Stap 2.
Stuur een email naar info@eusta.nl en dien een klacht in.

[Red. bedankt voor de tips. Ik zal in elk geval een mail sturen met een link naar deze pagina naar de eusta]
Naar boven
Klacht #78, geplaatst door Ernst Bürer op 2009-11-06 12:29:46
Betreft onderstaande
Betreft concert Tommy Emmanuel in Philharmonie Haarlem op 6/11.

QUOTE
Beste budget ticket,

Jullie noemen je BUDGET ticket terwijl ik net achterkom dat de tickets eigenlijk € 30 euro pp ipv € 89 kosten !!!!
Ben gewoon voor € 120 genaaid (200% !). Ik vind dit een schande.

Wat gaan jullie hier aan doen ?
UNQUOTE
Naar boven
Klacht #77, geplaatst door O Aarts van den Berg op 2009-10-30 12:25:58
ik heb voor het mega piraten festijn in Arnhem kaarten besteld via budget ticket voor 49 euro per stuk toen ik de kaarten thuis kreeg bleken ze maar 25 euro te kosten toen heb ik gebeld met die mensen en die zeiden mij dit verschil zit hem in de kosten die ZIJ maken maar ik vind 100% wel veel ik moest ook nog 15 euro betalen voor verzendt kosten kan hier nu niks aan gedaan worden
Naar boven
Klacht #76, geplaatst door O Aarts van den Berg op 2009-10-29 17:41:06
ik heb 6 kaarten gekocht via budget ticket voor het mega piraten festijn van €49,- per stuk dit is exclusief €15,- verzendkosten toen ik de kaarten thuis kreeg bleken ze €25,- te kosten hun rekenen bijna 100% aan extra kosten waar gaan deze kosten aan op?
Naar boven
Klacht #75, geplaatst door Onbekend op 2009-10-23 20:00:49
Heb 4 kaarten voor Andre Rieu in Brussel besteld voor 495,--. Op de kaarten stond 60,--. Ik heb er dus het dubbele voor betaald. Bij tel. contact werd gezegd dat ik dit in de voorwaarden had kunnen lezen. Ongelofelijk dat zoiets kan. Ik ben dit totaal niet gewend, dus voor me belazerd. Ga proberen het via VISA terug te krijgen.
Naar boven
Klacht #74, geplaatst door I. Gijzen op 2009-10-22 14:43:29
Wij hebben 4 Tickets besteld bij Budgetticket.nl voor een concert van Marc Knopfler in juni volgend jaar. Hiervoor 451,00 euro betaald. De kaarten zijn nu nog te koop voor 52,80 incl. alle kosten en zelf uit te printen thuis. Dus voor 211,20 hadden we 4 identieke kaarten al in ons bezit kunnen hebben. Wij hebben dus 230,00 euro te veel betaald en moeten nog maar afwachten of we de kaarten krijgen. Die sturen ze namelijk pas één week voor aanvang op! WAT EEN OPLICHTERS.
Naar boven
Klacht #73, geplaatst door ben op 2009-10-14 14:34:49
budget tickets hanteert een zogenaamde mark up op de nominale waarde van tickets. zo heb ik twee tickets besteld voor een bedrag van 113 euro, een beetje veel, maar ja denk je dan, dat zal wel de prijs voor een concertkaartje zijn. wat blijkt dat de mark up van budget tickets meer dan 100% bedraagt. en inderdaad je staat machteloos want het bedrag van de mark up wordt niet apart vermeld bij de bestelling. je hebt van te voren dus geen idee welk % mark up budget tickets hanteert en al helemaal niet op basis waarvan die mark up bepaald wordt. Zo kan ik ook een business draaien, inkopen voor 25 euro en verkopen voor 50 euro, dit moet toch wettelijk niet mogelijk zijn?

ik hoor graag advies van mensen die hetzelfde hebben meegemaakt en hoe zij met deze situatie zijn omgegaan.

mvg
ben
Naar boven
Klacht #72, geplaatst door de coensel anneke op 2009-10-02 15:41:21
heb ticketten besteld voor frans bauer heb per kaart het dubbele aangerekend gekregen wanneer ik dan budgetticket probeer te contacteren blijkt hun telefoonnr nie in gebruik.schandalig dat ze achter iemands rug het dubbele durven aan te rekenen.kheb dus een verlies van maar liefst 133euro
Naar boven
Klacht #71, geplaatst door Mathijs Koch op 2009-09-28 12:42:18
Ik heb 2 kaarten gekocht bij budgetticket.nl voor het Andre Rieu kerstconcert in het Gelredome. Ik heb hier 110 euro per ticket voor betaald.

Nu krijg ik de tickets thuis en staat er op het ticket dat deze 70 euro kost. Ik dacht dus dat budgetticket mij de verkeerde kaarten had gestuurd.

Nadat ik contact had opgenomen met budgetticket blijkt dus dat zij tickets verkopen voor (bijna) uitverkochte concerten en hierom dus de prijzen omhoog gooien.

Ik heb gevraagd of ik de tickets kon retourneren en mijn geld terug kon krijgen, maar dat was niet mogelijk.

Ik heb echt het gevoeld dat ik ben opgelicht en heb inmiddels contact opgenomen met Het Juridisch Loket.
Naar boven
Klacht #70, geplaatst door truus oost op 2009-09-28 00:17:18
hallo
ik had kaarten besteld bij hun en 2 min later zag ik dat je voor 50 euro kaarten kon kopen.
de kaarten kosten samen met verzending 233euro
heb hun gemaild en gevraagt of ze mijn geld wilde terug storten
het antwoordt was dat de kaarten al geregeld waren en dat ik ze niet meer kon annuleren.
heb gesmeekt om mijn geld terug te krijgen want ik ben een alleen staande moeder met een kind van 16 jaar. dat ik het helemaal niet kan missen
zoveel geld. ze hebben me gewoon bestolen ik kan niet anders zeggen.
hier heb ik veel van geleerd en zulke lui moeten
gestraft worden.
gr truus
Naar boven
Klacht #69, geplaatst door Willem Van Den Heetkamp op 2009-09-24 12:06:22
Ik heb kaartjes besteld via deze oplichter voor het concert op 11 juli 2010 in maastricht(Andre Rieu)Ik bestelde 2 kaarten categorie 1,voor het bedrag van € 218,00 plus verzendkosten €15.00 dus totaal €233,00.Dit bedrag heb ik betaald,en toen kwamen de kaarten aangetekend bij mij aan. Tot mijn stomme verbazing waren het geen tickets voor categerie 1,maar categorie 3 Prijs op de tickets € 65,00 per stuk.(€130,00) Verschil € 88,00.Ik gebeld met Budget ticket,waar zij vertelde dat alle 6 de vakken bij hun worden verkocht als Categorie 1.Oplichting dus.Ik heb begrepen uit alle klachten dat er weinig aan te doen is,dus berust ik mij daar maar in ,en gaat met een vieze smaak toch nog naar Andre Rieu.
Naar boven
Klacht #68, geplaatst door kn op 2009-09-09 13:32:32
coldplay kaart besteld, al in februari 2009. Pas één dag (!!!!) voor het concert kaart binnen.
Kosten 129 en 15 euro verzendkosten is 144 euro!!!!!
Vriend had paar dagen voor het concert een kaartje gekocht bij ticketdirect voor totaal 64,90 (zelf uitgeprint)

Schandalig dat dit zomaar kan, en ik was ook nog zo dom om er in te trappen.....
Naar boven
Klacht #67, geplaatst door Wieke Hiemink op 2009-09-07 21:11:32
Te duur kaartje voor Coldplay aanstaande woensdag 9 september. Ook heb ik vandaag pas de bevestiging ontvangen dat ik morgen (1 dag voor het concert) het kaartje ontvang. Niet over te spreken dus!!
Naar boven
Klacht #66, geplaatst door R.A.visser op 2009-08-31 14:29:18
Wij hadden 2 kaarten voor een concert Van Andrè Rieu besteld voor zat. 29 aug.via budget ticket,deze kaarten kosten ons € 213,- incl. reserveringskosten.(€ 99,- per kaart)Toen ik de kaarten per post thuis kreeg zag ik tot mijn verbazing dat de kaarten (maar) € 60,- per stuk kosten.Ik heb direct naar budgetticket gebeld met de vraag of ik wel de juiste kaarten had gekregen ,dat bleek wel het geval te zijn ,maar deze kosten brachten zij in rekening.Dus ik betaal €40,- per kaartje meer,dat vind ik wel heel veel.
Ook bleek dat de plaats waar we zaten niet helemaal klopte met de plaatsen die we hadden aangegeven( plattegrond van de zaal)We zaten er verder vanaf en de mensen op het podium leken wel poppetjes ,we moesten het doen met het scherm.
Na afloop van het concert kwam ik er bij toeval achter dat er kennissen waren die op bijna dezelfde plek als ons zaten inderdaad ook maar €60,- hadden betaald per kaartje.Mag dit zomaar zoveel extra voor een kaartje berekenen?

Afz. R.A. Visser
Naar boven
Klacht #65, geplaatst door ccm molenaar op 2009-08-27 21:29:11
kaarten gekocht voor concert van rob de nijs. had nog niets vernomen over deze oplichtpraktijken,ben er dus ook ingestonken 30 euro per kaartje te veel betaald. het idee dat je in dit land zomaar mensen kan oplichten en dat hier niets aan gedaan kan worden is bijna niet te verkroppen.ook ik moet keihard werken voor deze 60 euro. dat dit allemaal ongstaft kan begrijp ik niet. hoe komt het toch dat de mens anno 2009 zo agresief word.
Naar boven
Klacht #64, geplaatst door Sandra van Gorsel op 2009-08-25 13:59:22
4 kaarten besteld via Budgetticket.nl voor K3 in Martiniplaza te Groningen voor 79,00 per kaart. Hier kwam nog 15 verzend en service kosten bij.

We kregen de kaarten binnen. Op deze kaarten stond 25 euro per stuk. Betaalde bij budgetticket dus meer als 300% voor een kaartje.

Budgetticket gebeld en verwees naar de voorwaarden en kleine lettertjes.

GEFLESD VOOR 221 euro.

Echt niet normaal !!!!!!!!!

Schandalig, ze mogen wel iets extra`s rekenen maar 221 Euro voor 4 tickets moet echt aangepakt worden.

Naar boven
Klacht #63, geplaatst door foncke luc op 2009-07-20 16:19:38
Omdat Budgetticket ongeldige tickets verkoopt (ze worden gecontroleerd aan de ingang en als het gaat om tickets die doorverkocht zijn aan woekerprijzen dan zijn ze ongeldig) heb ik na veelvuldige klachten mijn geld teruggekregen. Maar ze hadden 80€ ingehouden voor zogezegd gemaakte kosten die heb ik nu gerecupereerd door een klacht naar VISA te sturen en die hebben het terugbetaald!
dus niet opgeven om verdere stappen te ondernemen!
het zijn dieven en ze moeten gestopt worden.
Naar boven
Klacht #62, geplaatst door Jan Kemmeren op 2009-07-16 15:47:35
Weer een "slachtoffer", € 605,- betaald voor twee kaartjes ( veld staanplaats ) U2 .
Op toegestuurde kaartjes staat € 55,- ( veld
Ook wij dachten , uitverkocht , toch kaartjes , willen we niet missen .
Had ik maar ff gegoogeld ( wat ik normaal altijd doe ) op Budgetticket.nl.
Nu maar hopen dat we binnen komen maandag.
Weer wat geleerd.
Jan


Naar boven
Klacht #61, geplaatst door Pieter Selen op 2009-07-14 12:33:22
Een veels te hoge prijs (2x zo hoog) voor een concert dat niet eens is uitverkocht. Hoezo prijzen volgens het principe van vraag en aanbod.

Ze zetten hun klanten af
en ik hoop dat dit snel landelijk bekend wordt.
Ze kunnen hun kaartjes daar stoppen waar de zon nooit schijnt.

bah.
Naar boven
Klacht #60, geplaatst door Mathpat op 2009-06-25 13:22:19
Ook bij ons op de site inmiddels iemand met een klacht, kunnen jullie iets voor diegene betekenen?

http://www.opgelichtopinternet.nl/cgi-bin/yabb2/YaBB.pl?num=1245924980

[Red.] Deze site is niets meer dan een plaats om mensen te waarschuwen voor Budgetticket.nl en vergelijkbare oplichters, wij zijn geen belangenbehartiger o.i.d. Ondergetekende heeft weliswaar al meermalen bij tv-programma's als Radar en Kassa geprobeerd aandacht te vragen voor dit soort zwendel, maar het lijkt er niet op dat hier iets mee wordt gedaan, vermoedelijk omdat er juridisch niets mis is met dergelijke praktijken..... helaas. Hopelijk kunnen we door het delen van slechte ervaringen in elk geval anderen hiervoor behoeden.

Naar boven
Klacht #59, geplaatst door Karin op 2009-06-24 09:51:51
Goedenmorgen,

Hier ook eentje, concert van Fleetwood Mac bleek in Nederland te zijn uitverkocht dus we dachten: doe ik gek en bestel voor Londen.
2 kaarten 333 euro! Maar oké, dat had ik ervoor over en daar gaat het niet om.
Het gaat om de feiten die ik nu overal lees:
Krijg een mail van ze dat ik mijn hoteladres moet doorgeven wat ik nog niet heb want ik wou eerst de kaarten binnen maar ze zeggen: kan best zijn dat die op het laatste moment vrijkomen.
Verder is annuleren onmogelijk en dan ook nog de kans dat ze vals zijn.
Leuk vooruitzicht, concert is pas 30 oktober dus tot die tijd moet ik in de zenuwen zitten of hebben jullie een oplossing?

Vriendelijke groeten, Karin
Naar boven
Klacht #58, geplaatst door Sport Fan op 2009-06-23 20:06:31
Het zojuist de site bekeken voor koop van tickets voor TT race a.s. zaterdag in Assen. (http://www.budgetticket.nl/tt-assen-tickets/tt-circuit-assen-12128)

Het is toch echt bij de beesten af wat voor prijs ze durven te vragen voor een ticket, die als je die rechtstreeks koopt bij officieel verkooppunt.

EUR 90 (ex verzend kosten). via http://www.tt-assen.com/

- volwassenen EUR 40
- 13- 15 jaar EUR 50
- Onder 12 – GRATIS


Dat er voor kinderen andere prijzen gelden, melden zeniet eens!! Echt te schunnig voor woorden!!

Melding hiervan bij Kassa, Rader lijkt wel mij op z’n plaats.


Naar boven
Klacht #57, geplaatst door ineke thelosen op 2009-06-02 20:45:42
kaarten gekocht voor bruce springsteen. 2 stuks. te betalen inclusief verzendkosten 253,00. belachelijk! op 9 maart al besteld.het zijn gewoon kaartjes van ticketservice waarop staat de ze 75,00 + 4,50 verzendkosten zijn.hoe is dit mogelijk??ik vind dit schande.hier trap ik echt niet meer in uiteraard.
Naar boven
Klacht #56, geplaatst door foncke luc op 2009-04-27 11:02:42
Op zaterdag 7 februari zat ik met duizenden anderen om 9u00 ‘s morgens klaar aan mijn computer om tickets te kopen voor het concert van Madonna in Werchter. Maar zoals verwacht lag de website al plat, de 0900 lijn constant bezet en ik had me ook ingeschreven om via sms tickets te bekomen maar mijn inschrijving was die week niet gelukt.
In mijn drang om tickets te bemachtigen ben ik beginnen surfen op het internet en kwam op een Nederlandse website terecht genaamd budgetticket.nl.
Tot mijn grote verbazing kon ik daar gemakkelijk tickets krijgen. De prijs die vermeld stond was 165€ en het aantal stond al op 2 dus heb ik dit veranderd naar 4 en bingo! De tickets waren binnen. Het kon niet gemakkelijker zijn...te gemakkelijk bleek later.

Na mijn eerste koffie begon het licht in mijn hoofd te branden en voelde ik dat er toch iets niet klopte. Ik checkte mijn mail met de bevestiging dat ik de tickets had aangekocht maar toen bleek de prijs van 165€ voor 1 ticket te zijn...dus had ik 700€ betaald voor 4 tickets!
Na bekomen te zijn van de eerste shock heb ik een mail gestuurd naar budgetticket.nl om deze aankoop te annuleren. Ik kreeg hierop geen reactie en heb dan telefonisch contact opgenomen en een goedlachse dame wist me te verzekeren dat het me niet ging lukken om ze te annuleren. Ze baseerden zich op de wet Koop op Afstand, en na wat opzoekingswerk kwam ik te weten dat dit betekent dat je aangekochte goederen niet kunt annuleren (bv goederen die verderfelijk zijn). http://www.iusmentis.com/zakendoen/wetkoopopafstand/


Omdat ik me opgelicht voelde ben ik beginnen zoeken achter een oplossing en die ook gevonden. In België probeert men een wet te maken die het verkopen van tickets van concerten met woekerwinsten moet tegen gaan. Vandaar dat de organisator van het Madonna concert heeft beslist dat alle tickets op naam moeten staan, zoniet worden ze als ongeldig beschouwd. Na dit herhaaldelijk gemaild te hebben naar budgetticket en zij mij er eerst probeerden van te overtuigen dat de tickets geldig waren, en ik die bleef aandringen dat er dan mijn naam moest opstaan of ze anders vals gingen zijn en ze aan heling deden, hebben ze toch mijn aankoop geannuleerd. Ze hielden wel 20€ per ticket in zogezegd omdat ze de tickets reeds hadden ingekocht. Alsof ze die niet gingen verkopen aan een ander slachtoffer!? Omdat ik vreesde mijn geld anders niet terug te zien had ik in eerste instantie toegestemd.

Toen nadien bleek dat ze het bedrag, min 20€ per ticket, hadden teruggestort ben ik op jacht gegaan naar die 80€. Het werd een principeskwestie voor mij en ik was niet van plan het zo te laten.

Ik heb toen contact gezocht met een jurist uit Nederland en die verzekerde mij dat ze in eerste instantie gelijk hadden wat hun wet van aankoop betreft maar omdat ze me niet konden garanderen dat de gekochte goederen, in dit geval tickets, geldig waren had ik recht op het volledige bedrag terug.
Nu hou ik me bezig met iedere week een mail te sturen om mijn 80€ terug te krijgen. Ik las onlangs op de Nederlandse teletekst dat ook in Nederland de tickets op naam moeten staan. Het is spijtig dat de Nederlandse regering zo laks is met deze diefstal.
Ook heb ik een klacht ingediend bij visa, tenslotte misbruiken ze deze betaaldienst om te stelen.
Naar boven
Klacht #55, geplaatst door Rik Vermeer op 2009-04-24 15:00:41
2 weken geleden één kaartje voor Lowlands gehaald voor 190 eu (zonder verzendkosten wat ook nog is 15 eu is). Ik dacht dat het een officiele site was, niet goed gelezen dus helaas.

Lowlands wil woekeraars bannen en wil een blacklist van kaarten opstellen (http://www.lowlands.nl/#/nieuwsbericht_467) << lees meer! Hier kun je binnenkort ook je kaartje controleren of het op de blacklist staat.

Na contact met onlineticketshop (is ook van budgettickets) blijkt dat ze nog in overleg gaan met MOJO om tot een oplossing te komen. Tot die tijd is het dus afwachten. Maar.... voor het controleren van je kaartje moet je een ticketnummer hebben, die heb ik nog niet. Bij het tweede contact met de ticketshop kwam ik erachter dat de tickets daar ook nog niet aanwezig zijn en zij mij dus ook nog geen ticket-nummer kunnen geven. Een klacht hierover kon "via de mail".

Waar het op neer komt is dat ik nu moet afwachten of ik uberhaupt een geldig kaartje krijg en maar moet hopen dat er nog officiele kaarten te krijgen zijn als ik duidelijkheid heb.

Het zijn zielige mensen die op deze manier over de rug van een ander geld verdienen. Het is zo jammer dat je tegenwoordig zo moet uitkijken dat je niet door alle commercie genaaid wordt. @#$@#%&*(&*%#$%#$%
Naar boven
Klacht #54, geplaatst door Ron van Schaik op 2009-03-11 13:22:39
Kaartjes voor indoor brabant gekocht, dagkaarten. Ik heb 153 euro betaald met de gedachten dat het dus kaarten waren voor overdag en s avonds. Komen ze binnen is het alleen voor overdag en die kaarten kosten 45 euro per kaartje. in totaal zou ik dus bij de brabanthallen zelf 99 euro kwijt zijn geweest en nu 153 euro. Het zijn oplichters!!! en dan zeggen ze dat ze verder nergens iets mee te maken hebben en besteld is besteld!!! BESTEL NOOIT MAAR DAN OOK NOOIT IETS VIA BUDGETTICKET!!!
Naar boven
Klacht #53, geplaatst door Jan op 2009-02-23 18:19:36
Kaartje gekocht voor Lowlands 2009. Bij bevestiging van betaling zag ik helaas te laat dat er twee kaartjes besteld werden. Gebeld met Budgetticket om te vragen of ik een kaartje kon annuleren/afbestellen. Dat ging niet. Geen coulance heeft men. Men verwijst naar de algemene voorwaarden op de website, die zegt dat een aankoop bindend is. Voor Nederlandse wetgeving geldt dat concertkaartjes onder vrijetijdsbesteding valt, en daardoor is er geen Koude Periode waarin je als koper binnen een bepaalde periode af kan zien van aankoop. Aldus de consumentenbond die ik geraadpleegd heb. Betaling per visa kan ook niet ongedaan gemaakt worden. Dus je bent gewaarschuwd als je via Budgetticket een kaartje besteld.......... ook als die nog niet in de voorverkoop zit. Coulance heeft men niet.
Mijn advies in deze is dus om voor concerttickets naar http://www.livenation.nl/event/getEvent/eventId/340537 te gaan.
Laat budgetticket.nl asjeblieft links liggen.
Voor een kaartje Lowlands rekenen ze 190,00 euro terwijl die kaarten normaal voor 150,00 over de toonbank gaan (incluis transactiekosten).
Budgetticket rekent met andere woorden 40,00 transactiekosten.
Je bent gewaarschuwd!
Naar boven
Klacht #52, geplaatst door Marco van Trigt op 2009-01-24 12:44:18
Tickets voor het abn amro wtt worden tegen tweemaal de prijs verkocht.
Naar boven
Klacht #51, geplaatst door S. Jansen op 2009-01-22 10:03:09
kaartjes gekocht voor Theo Maassen via Online Ticket Shop (ook van budgetticket bv) voor 119,- p kaartje, ervan uitgaande dat ik goede plaatsen kocht. Toen ik de kaartjes binnekreeg bleken ze 22,- p stuk te kosten en de plekker waren geenszins bijzonder.
Blijkbaar mogen dit soort praktijken in Nederland. Alleen als eerste verkoper kan je aangifte doen, maar als derde gedupeerde partij heb je weinig mogelijkheden.

Naar boven
Klacht #50, geplaatst door S. Jansen op 2009-01-22 10:01:11
kaartjes gekocht voor Theo Maassen via Online Ticket Shop (ook van budgetticket bv) voor 119,- p kaartje, ervan uitgaande dat ik goede plaatsen kocht. Toen ik de kaartjes binnekreeg bleken ze 22,- p stuk te kosten en de plekker waren geenszins bijzonder.
Blijkbaar mogen dit soort praktijken in Nederland. Alleen als eerste verkoper kan je aangifte doen, maar als derde gedupeerde partij heb je weinig mogelijkheden.

Naar boven
Klacht #49, geplaatst door Rob van Daal op 2008-12-22 22:24:29
In 2006 4 kaarten voor Sensation Black besteld, deze bleken vals te zijn. Budgetticket beweerde bij ticketbox aangesloten zijn, ticketbox bleek van niks te weten.

Groet, Rob
Naar boven
Klacht #48, geplaatst door Alex op 2008-10-27 00:14:58
bij deze het ietwat DRINGENDE advies aan iedereen die naar een concert of evenment gaat of wil gaan::: KIJK EERST EENS OP DE WEBSITE VAN DE LOCATIE WAAR HET EVENEMENT GEHOUDEN WORDT bv Ahoy, HMH, Gelredome, EN KIJK DAAR WAT DE KAARTEN KOSTEN EN ALS JE DAN TOCH KAARTEN WIL KOPEN DOE HET DAN UITSLUITEND VIA TICKETSERVICE NEDERLAND/ LIVENATION OF GA NAAR POSTKANTOOR GWK OF FREE RECORD SHOP, ALS HET DAAR UITVERKOCHT IS JAMMER HELAAS, KOOP DUS NOOIT KAARTEN VIA EEN OF ANDERE ONLINE SHOP, ALS DE ZALEN DAARDOOR NML NIET MEER VOL RAKEN KOMT ER MISSCHIEN EEN EINDE AAN DIE BEDRIJVEN. OP KAARTEN VAN TICKETSERVICE STAAT HET VOLGENDE;;;
algemene voorwaarden van organisator het volgende bepaald

DIT TOEGANGSBEWIJS IS EN BLIJFT EIGENDOM VAN DE ORGANISATOR.
HET IS DERHALVE VERBODEN HET TOEGANGSBEWIJS DOOR TE VERKOPEN AAN DERDEN, OF DEZE VOOR COMMERCIEÈLE DOELEINDEN OP ENIGERLEI WIJZE AAN DERDEN TE VERSTREKKEN.

Zo dus wat die online ticket shops dus doen is het verkopen van kaarten voor COMMERCIELE DOELEINDEN en DAT MAG DUS NIET
dus met andere woorden ;;; HET MAG NIET wat die andere online shops doen. DIT MOET EENS EEN KEER STOPPEN, want nu is het Metallica maar straks met bv. Bruce Springsteen of U2 en andere grote acts krijg je precies hetzelfde dat ligt dus niet
Naar boven
Klacht #47, geplaatst door Margreeet Kuindersma op 2008-10-17 11:41:13
Helaas, wij zijn er ook in gestonken. Kaarten voor het concert van Guus Meeuwis gekocht voor zaterdag 6 juni. Gekocht voor € 59,- per stuk (staat nu al op de site € 69,-), vandaag binnengekregen. Ze komen bij Ticketservice vandaan: kosten € 42,50 + € 4,10 servicekosten. Voor 3 personen ben ik nu kwijt: € 192,-, terwijl ik bij Ticketservice: € 139,80 kwijt was geweest. Een stelletje oplichters zijn het!! Mensen lees inderdaad eerst goed de voorwaarden, het staat inderdaad wel in de kleine lettertjes, dus hebben we hier niets tegen in te brengen
Naar boven
Klacht #46, geplaatst door Laurens van Bemmel op 2008-10-01 19:45:10
3 maanden geleden kaarten besteld voor Coldplay 2 oktober in Ahoy, krijgen ze de kaarten niet meer binnen. Dat is natuurlijk niet normaal als je al 3 maanden geleden besteld hebt en je dan geen kaarten krijgt.
Naar boven
Klacht #45, geplaatst door Peter van Houten op 2008-08-15 17:44:47
1e rang kaarten gekocht voor Madonna en weggezet worden op de 2e ring 16e rij!!
Na veel mail en tel. contact geen enkele redelijke reactie, terwijl ik nb. vaak een goede klant ben van Budgetticket!!!
Maw., ik doe nu absoluut geen zaken meer met Budgetticket, omdat je een andere rang kaarten krijgt!!
Tip: altijd eerst vak en rij opvragen, maar dat kan niet bij Budgetticket.
Naar boven
Klacht #44, geplaatst door Clement op 2008-08-08 16:48:15
heb 2 kaarten voor Alicia Keys Besteld bij Budget tickets.Bij levering van UPC zag ik op de tickets die van ticketservice kwamen een bedrag van 48,- staan. Ik heb bij BudgetTicket 70 euro betaald met nog eens 15,- verzendkosten.Heb de kaarten gelijk terug gegeven en Budget Ticket gebeld dat ik mijn geld terug wou en dat ik me zwaar belazerd voel.Dit kon volgens de medewerker niet want dat had ik in de voorwaarden moeten lezen en van te voren had ik moeten weten dat het daar zo duur zou zijn volgens haar.. Daarna is de hoorn er op gegooid
Nog een keer gebeld en een andere medewerker aan de lijn gehad en volgens haar kon ik wel geld terug krijgen behalve de verzend kosten. heb nu inmiddels een klacht naar BT gestuurt en dat ik het bedrag wat teveel is betaald terug wil. Ben benieuwd naar de reactie hierop , maar het zal wel op niets uitlopen.. Voel me zwaar belazerd door Budget Ticket
Naar boven
Klacht #43, geplaatst door Marjolein op 2008-08-08 15:13:01
Mijn zoon(15) heeft voor mijn man en mij concertkaartjes voor 3 Doors down gekocht, hartstikke leuk. Alleen weet hij veel dat het ook bij Mojo kan en dan veel goedkoper, nu is hij €53 meer kwijt, terwijl de kaarten nog niet eens zijn uitverkocht. Het blijkt legaal te zijn, dus helaas. Hem gelijk de site van Mojo laten zien, en dat hij daar kaarten moet kopen de volgende keer.
Naar boven
Klacht #42, geplaatst door eric B op 2008-07-24 13:16:38
2 kaartjes voor 155 terwijl 60 moet zijn, voor het feyenoord tournooi!
het zijn echt smerige oplichters...
Ik vertel dit verder, en het moet op de media komen!
Naar boven
Klacht #41, geplaatst door GvK op 2008-06-25 09:02:31
Ik heb kaarten gekocht om samen met mijn dochter naar K3 te gaan, vier keer zoveel betaald. Wij hadden de slechtste plek op een levensgevaarlijke tribune. Klacht ingedient, enige reactie die ik herhaaldelijk krijg: zie onze voorwaarden. KIJK UIT OM DAAR OOIT IETS TE BESTELLEN.
Naar boven
Klacht #40, geplaatst door Jacqueline op 2008-06-07 11:00:50
concert van celine dion 02-06-2008

kaartjes gekocht bij onlineticketshop voor 190 euro per stuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wist niet dat de kaarten eigenlijk 57,50 euro waren. Dit is asociaal!!!!

Tros Radar of Kassa of ieder ander consumentprogramma zou hier nog meer aandacht aan moeten besteden.

[Red.] Deze werkwijze is al eens aangemeld bij zowel Radar als Kassa. Helaas is hier tot de dag van vandaag niets mee gedaan. Waarschijnlijk omdat het juridisch gezien allemaal mag....helaas
Naar boven
Klacht #39, geplaatst door HMH Soliman op 2008-04-09 22:40:06
Ik heb 3 kaarten voor een k3 concert gekocht voor 180 euro. ik kreeg echter kaarten met een totaal waarde van 73 euro. ik wil iedereen aanraden niet via budgetticket.nl te kopen, want zoveel winst maken is abnormaal.
Naar boven
Klacht #38, geplaatst door Jesse van Lankveld op 2008-02-09 22:04:08
Ik zou graag naar Andre Rieu gaan maar op Ticketservice kost een 1ste rangs kaartje 70 euro en hier moet ik meer dan het dubbele betalen. SCHANDALIG stelletje afzetters!!
Naar boven
Klacht #37, geplaatst door Jan v.d.weert op 2008-02-08 19:08:18
betaalde x keer zoveel voor een kaartje van bert visscher dat deze praktijken al zo lang aan de gang zijn wist ik niet ik zag berichten uit 2005
is er dan totaal geen bescherming tegen dit soort uitschot of moeten we zelf maar eens een keer voor rechter gaan spelen ?
Naar boven
Klacht #36, geplaatst door Gerard Gerrietsen op 2007-12-28 19:48:17
Mijn dochter bestelde kaarten voor de Backstreet Boys op 6 april aanstaande. Budgetticket adverteert met deze kaarten voor 69,00 euro. Nu blijken deze kaarten een nominale waarde te hebben van slechts...........39,00 euro! De kleine lettertjes zullen wel voor indekking van dit soort zwendel zorgen. Maar er moet toch iets tegen dit dubieuse zakenlieden?
Naar boven
Klacht #35, geplaatst door A Curvers op 2007-12-27 18:09:02
Ook wij hebben veel te dure tickets gekocht voor Guus Meeuwis! We hadden overigens ook eerste rang besteld en hebben kaarten voor de allerslechtste plaatsen boven in de nok aan de uiterste zijkant. Belachelijk! Betaal je veel teveel voor ook nog de verkeerde kaartjes, dit kan toch niet?!
Naar boven
Klacht #34, geplaatst door Bodien op 2007-12-17 08:33:48
ik heb kaarten gekocht van het concert van Rene Froger 15 december bij budgetticket. ik heb in totaal 165 euro er voor betaal.Ik zou de kaarten krijgen een week van te voren en het werd uiteindelijk pas 13 december, een paar dagen van te voren. Dus ik was blij dat ik ze uiteindelijk had, verder niet gekeken naar de kaarten.Dit was mijn eerste concert waar ik heen ging, ik had de kaarten gekocht voor mij vriend voor zijn verjaardag. op de dag zelf zag ik dat er een hele andere naam op de kaartjes stonden net zoals de prijs van de kaarten maar 41,25 per stuk. terwijl ik er 75 euro per stuk voor heb betaal.Ik heb dus 82,50 weggegooi aan die oplichters van budgettickets. Hoe kun je zo zijn, onze dag was verpest. We hadden kut plaatsen we zaten tegen het dak aan. ik ga hier werk van maken hoe dan ook.
Naar boven
Klacht #33, geplaatst door Vincent Jongens op 2007-12-12 17:48:36
Lijdende voorwerpen

Acht bijkans oudere jongeren met een gezamenlijke jeugdzonde: een ongeëvenaarde passie voor Bruce Springsteen. Wereldwijde achtervolgingswaanzin tot in lengte van jaren, tot concerten aan gene zijde van de grote plas toe. Rockaway the days.


Tomeloze ambitie

Bruce Springsteen aan deze zijde van de grote plas. Ierland als pleisterplaats. Snode plannen, snelle actie. Belfast, 15 december, Bruce Springsteen. Paradise!


Fatale feiten

Acht entreebewijzen besteld via op 8 september 2007. Vijf dagen later acht tickets betaald à € 245,00 per kaartje. Vervolgens bij Air Lingues vliegtickets geboekt.:€ 240,00 per ticket. En, voor acht personen twee overnachtingen vastgelegd: € 336,40 per bed. ’t Kost een beetje, maar je hebt wel wat. Bruce Springsteen beleef je niet elke dag. I ‘m on fire.

November. Waar blijven de tickets? Geen antwoord. Bellen en mailen. Nog maar eens. En nog maar eens. Heb geduld, ’t komt allemaal goed. Daags na Sinterklaas, op 6 december, de surprise via de mail: helaas geen kaarten beschikbaar. Totale schade: € 4949,20, omgerekend per persoon € 518,65. Lonesome day.


De kwade genius

De boosdoener? www.onlineticketschop.nl. De man achter de winkel: S. Monteban. Maanden later, op 12 december 2007, enige compensatie. Ticketgeld retour en – na vuurwerk van een advocaat – € 1000,00 als tegemoetkoming voor vlieg- en hotelkosten. Born to run.


De moraal

Een gewaarschuwd man telt voor twee. www.onlineticketshop.nl en www.budgetticket.nl (een digitale dependance van Monteban) hebben bepaald geen brandschone reputatie.


Nothing man



Naar boven
Klacht #32, geplaatst door Raimund Stumpf op 2007-12-04 14:23:14
Ik bestelde 2 kaarten voor Joe Cocker in Heineken Music Hall in Amsterdam voor 29/11/2007. De prijs voor 2 kaarten: 145 €
Op het ticket stond gedrukt: 45,90 € x 2.
Aan de ingang kregen wij te horen, dat dit ticket maar voor een persoon was en moesten nog een tweede ticket bijkopen. Dus betaalden wij 145 € voor 1 ticket ipv. de normale 45,90 €. Een echte schande en niets anders dan bedrog.
Naar boven
Klacht #31, geplaatst door Bianca Corver op 2007-11-26 12:12:17
Het is bij niet budgetticket.nl maar onlineticketshop.nl die het dubbele van de kaarten vraagt. Weten jullie of daar ook een site voor is waar ik mijn klacht kan neerleggen?
Succes met jullie actie en alvast bedankt voor je moeite!
Met vriendelijke groet,
Bianca Corver

[Red.] Het is duidelijk dat er meer online ticket verkoop punten zijn, naast budgetticket, die er een dergelijke werkwijze op na houden, onlineticketshop.nl is wat dat betreft hetzelfde laken een pak afgaande op alle verhalen. Vandaar dat deze reactie ook is opgenomen
Naar boven
Klacht #30, geplaatst door J.F.Bek op 2007-11-22 11:44:59
Vandaag heb ik tickets binnen gekregen van Celine Dion die veel minder kosten, dan de prijs die gesuggereerd wordt door budgetticket.nl
Nu moet ik nog maar zien, dat de kaartjes rechtsgeldig zijn en niet vals.
Ik raad iedereen aan nooit meer bij budgettickets.nl te kopen.
Naar boven
Klacht #29, geplaatst door Maarten op 2007-10-22 14:11:23
KAARTEN CONCERT BLOF ENSCHEDE 231107 VEEL TE DUUR GEKOCHT......
In september heb ik vier kaarten gekocht via Budgetticket. Vraagprijs Budgetticket 45,- euro per kaartje. Eerlijk gezegd dacht ik dat dit een normale prijs zou zijn omdat het de Umojatour van Blof betreft. Ik heb niet verder gesurfd op het net en heb als Budgetticket als betrouwbaar geacht. Uiteraard een duur, maar goed leermoment;
Krijg ik enkele dagen later de kaarten thuisgestuurd, blijkt op de concertkaarten de prijs staat 25,- euro.
Dat men naast 25,- euro kostprijs ook nog een paar cent wil verdienen aan de verkoop van de kaarten kan ik begrijpen. Maar dan wel in alle redelijkheid! Maar niet 20,- euro per kaartje! En als klap op de vuurpijl nog het lef hebben om 15,- euro administratiekosten in rekening brengen.
Bel ik op om mijn beklag te doen, wordt als argument gegeven dat in september de vraag erg groot was naar de kaarten, het aanbod gering en dat men daarom de vraagprijs van 45, euro per kaartje hanteerde. Nu nog zijn kaarten te verkrijgen via een link op de site van Blof voor 25,- euro excl een prijs voor adm.kosten van 2,75 euro. Dat zijn nogeens prijzen!
Kun je denken:"eigen schuld dikke bult, had je maar verder moeten kijken dan je neus lang is", maar Budgetticket gaat fout om met het kleine beetje goed vertrouwen van de consument.
Dure leerschool, slecht gevoel aan overgehouden.
BUDGETTICKET.NL .......NOOIT MEER!
Naar boven
Klacht #28, geplaatst door marja op 2007-09-24 17:06:20
Ik ben er ingetrapt, was kaarten aan het zoeken voor Symphonica in Rosso met Paul de Leeuw, helemaal blij dat budgetticket nog mooie kaarten had voor 90,- euro! Uiteindelijk thuisgestuurd slechtzicht kaarten a 25,- euro??
Schandalig dat dit kan, helaas heb ik te laat alle slechte berichten gelezen over budgetticket.
Naar boven
Klacht #27, geplaatst door Michel van der Spuij op 2007-07-16 12:40:29
Kaartjes besteld voor Feyenoord-Chelsea.
Inderdaad het dubbele betaald. Dat is opzich al schandalig. Daarnaast verkopen zij ook nog eens 2 verschillende kaarten, categorie 1 en 2 waarvan de kaartjes uit categorie 1 NOG DUURDER zijn als 2 keer de oorspronkelijke prijs. Op de officiele website van Feyenoord bestaat er helemaal geen categorie 1 of 2. Alle kaartjes zijn daar even duur. Op dezelfde dag heb ik de kaartjes betaald en geprobeerd te annuleren. Tevergeefs. Volgens de telefoniste kon ik vast wel "iemand ander blij maken met de kaartjes". Belachelijk.

Dit zijn echt een stel oplichters. Ik hoop dat deze website een hoop mensen kan waarschuwen voor deze smiechten.
Naar boven
Klacht #26, geplaatst door Essenceiam op 2007-07-08 17:39:09
Kaarten voor het concert van Genesis op 1 juli jl. gekocht. 202 euro betaald, en bij aankomst bleken ze door budgetticket geannuleerd. Prijsvermedling op de kaarten zelf was 57+4,5 euro.
Hier wordt werk van gemaakt! Budgetticket zal er niet mee wegkomen.
Naar boven
Klacht #25, geplaatst door Ivo Bruynseels op 2007-07-06 15:30:48
Beste

Zelfde verhaal, tickets gekocht voor Celine dion aan ..let wel 350€ per stuk voor categorie 1.
De tickets die zijn toegekomen zijn echter categorie 2 met een officiële prijs van 155€ en er zijn er momenteel nog zoveel als je wilt te koop.
Pure oplichting. Voor 2 kaartjes 400€ te veel betald.

Ivo Bruynseels
België
Naar boven
Klacht #24, geplaatst door Carla op 2007-07-06 11:52:33
Ook ik ben er ingetuind voor twee kaarten voor het concert afgelopen zondag van Genesis veel te veel betaald. Stonden wij dus voor ^&*^%$, mochten er niet in. De organisator van het concert had de tickets ongeldig gemaakt (bleek maandag). Had natuurlijk zondagavond wel nieuwe kunnen halen (oké ben naief maar nog net niet helemaal gestoord, hoor!). Heb een aanklacht ingediend bij de politie. Vind verder dat bedrijven niet over de hoofden van de klant heen een strijd moeten uitvechten. Voel me eigenlijk door alle twee behoorlijk belazerd. Zal dus nooit meer naar een concert gaan waar deze organisator het heft in handen heeft.
Naar boven
Klacht #23, geplaatst door van westerop op 2007-06-15 21:37:09
ik heb bijna de dubbelle prijs betaald voor kaartjes van guus meeuwis . hierbij laat ik het niet zitten . het is maar goed dat me vader advocaat is die zoekt het tot op de puntjes nou keurig uit . want dit laat ik niet zomaar door gaan natuurlijk
Naar boven
Klacht #22, geplaatst door kim op 2007-06-05 17:22:53
hey mijn moeder heeft een week geleden. kaarten besteld bij budgetticket. 4 stuks voor UB-40 voor 328 euro en vervolgens krijgen we de kaarten thuis gestuurd met een prijs van 38 euro erop.
kortom de prijs die we betaald hebben is gewoon 100% duurder..
Naar boven
Klacht #21, geplaatst door F.Donners op 2007-05-30 21:06:32
Mijn tickets werden véél te laat opgestuurd (na veel getelefoneer ontvingen we deze pas drie dagen voor het concert).... en bij ontvangst bleek dat we tickets ontvingen welke Euro 58,- per stuk kosten. Wij hebben hiervoor betaald: Euro 120,- per stuk !!!!!!!!1

Dit was absoluut de eerste en de laatste keer dat we tickets via dit bureau besteld hebben.
Naar boven
Klacht #20, geplaatst door yvonne bruins op 2007-05-29 17:16:20
ik heb in februari drie tickets voor toppers bestelt via online ticketshop krijg ik ze net per aangetekende post binnen via budgetticket tweede rang mogen we zitten voor 125.00 per kaart terwijl je bij andere site,s voor dit bedrag eerste rang zit...

dus mensen bestel je kaarten niet daar want het kost je bergen met geld en krijgt er weinig voor terug
Naar boven
Klacht #19, geplaatst door annelies en jan op 2007-05-12 18:57:21
kaartjes gekocht voor frans bauer.bij aankomst bleken ze vals te zijn ,op de kaartjes stond 28,75 en we hebben 60 betaald en ook nog vals.
kwamen voor niks naar rotterdam,want we mochten niet naar binnen.bestelde 2 kaarten en ben dus 120 euro armer en niks geen concert gezien, baal als een stekker. gr annelies en jan.
Naar boven
Klacht #18, geplaatst door annelies en jan op 2007-05-12 18:56:27
kaartjes gekocht voor frans bauer.bij aankomst bleken ze vals te zijn ,op de kaartjes stond 28,75 en we hebben 60 betaald en ook nog vals.
kwamen voor niks naar rotterdam,want we mochten niet naar binnen.bestelde 2 kaarten en ben dus 120 euro armer en niks geen concert gezien, baal als een stekker. gr annelies en jan.
Naar boven
Klacht #17, geplaatst door Sergei Koebatsjov op 2007-04-29 10:30:29
Het is inderdaad dat de ticket van een lagere klasse zijn dan wordt gesuggereerd op de website en zelfs in de bevestiging van aankoop. Zo brutaal genaaid (en ik heb geen andere woord ervoor) worden kan aleen bij budgetticket.nl
Naar boven
Klacht #16, geplaatst door c baijens op 2007-03-24 13:10:50
2 kaartjes van andre rieu gekocht als cadeau voor het 40 jarig huwelijk van mijn ouders.
We hebben 310 euro betaald, uiteindelijk bleken de kaarten 55 euro per stuk te zijn en dus geen 155 euro per stuk!!!!! Catergorie 1 bleek categorie 4!
Naar boven
Klacht #15, geplaatst door tinus op 2007-03-14 15:59:13
Aangezien dat o.a. budgetticket in beeld springt zodra je via google inlogd ben ook ik er met open ogen ingelopen.... concert van Jan Smit en Marianne Weber 9-3-07 in de Matrix Nijmegen, kaartjes kosten aan de kassa € 17,50
ik heb voor ons vrijgezellenfeestje 9 tickets besteld via budgetticket voor €40- per stuk!!
Achteraf gezien was het concert niet eens uitverkocht. Ongelofelijk dat deze organisatie gewoon ongestraft door kan gaan met hun praktijken? Ook op de kaartjes staat geschereven dat ze niet doorverkocht mogen worden (etc). Het adres en de naam die vermeld staan op de site zijn niet bekend bij de Kamer van Koophandel, ik vraag me dus af wat de belastingdienst hiervan vind?! Nu we weten dat we opgelicht zijn ben ik meer info over deze organisatie aan het opzoeken en kom allerlei site´s tegen die waarschuwen tegen budgetticket, zijn deze mensen niet op één of andere manier te stoppen!?
Naar boven
Klacht #14, geplaatst door Manuel op 2007-01-24 11:33:46
Wie voor evenementen in Belgie (oa. Sportpaleis en Lotto-Arena) tickets kocht via budgetticket.nl, budgetticket.be, onlinetickets.nl of onlineticketshop.nl (inderdaad 'verschillende' bedrijven, maar allemaal van, of op zijn minst verbonden aan, dhr. Monteban en zijn inkopers) is er aan voor de moeite en vooral zijn centen. Deze tickets zouden géén toegang geven tot de concerten! Wellicht wordt ter plaatse de mogelijkheid geboden de slechte tickets om te ruilen voor goede, maar dan moet u wel opnieuw betalen (de correcte prijs weliswaar).
BUDGETTICKET EA. ZIJN HIERVAN OP DE HOOGTE !!
Naar boven
Klacht #13, geplaatst door Baukje op 2007-01-18 00:03:37
Helaas; omdat je bij het opgeven van de naam van het evenement of concert op een zoekmachine meteen uitkomt op de site van budgetticket ben ik er ingetrapt. ......
op de site staat idd vermeld "afwijkende prijzen" echter, bij uitverkochte of populaire moeilijk krijgbare kaarten. Heb net 115 euro teveel betaald en natuurlijk was bij navraag het concert nog lang niet uitverkocht!

Hufters zijn het; hoop van harte dat er voor dit soort malafide praktijken in de toekomst geen mogelijkheden meer zijn maw dat de regelgeving wordt aangepast; te zot voor woorden dat een paar tieners bij de stadions hun kaarten niet meer mogen verkopen-> dat dat illegaal is....Wat is dit dan??? Ze verkopen toch ook valse kaarten lees ik her en der??

Bovendien dacht ik altijd geleerd te hebben dat prijzen bij vraag en aanbod hoog zijn omdat er VEEL vraag maar WEINIG aanbod is en andersom bij WEINIG vraag maar VEEL aanbod zijn de prijzen laag ......dat is de "wet" van vraag en aanbod......dit houdt naar mijn idee dan ook in dat zij prijzen dienen te hanteren onder de officiële prijzen, of heb ik de economielessen helemaal niet begrepen??????

Achter op een concertkaartje staat trouwens het volgende;
Op de overeenkomst met betrekking tot dit toegangsbewijs zijn de gedeponeerde voorwaarden van de organisator van het op de voorzijde vermelde evenement van toepassing.
"het toegangsbewijs is en blijft eigendom van de organisatie. Het is derhalve verboden verboden een toegangsbewijs door te verkopen aan derden, of deze voor commerciele doeleinden op enigerlei wijze aan derden te verstrekken" etc etc etc...

Lijkt mij voldoende bewijs om dit soort bedrijven aan te pakken....immers zij gebruiken het toegangsbewijs voor commerciele doeleinden......

Nu maar hopen dat ik, ondanks dat ik een domme zet heb gedaan deze kaarten aan te schaffen, echte toegangskaarten krijg...
Naar boven
Klacht #12, geplaatst door Astrid op 2007-01-09 10:48:12
Kaartjes van Andre Rieu waren via budgetticket 20 euro per kaartje duurder dan op het kaartje zelf vermeld staat. Dat vind ik toch wel erg veel.
Naar boven
Klacht #11, geplaatst door Han Hoedemaker op 2007-01-08 15:04:35
Ik betaal 200,00 euro voor 4 kaarten van Belle Perez. Krijg kaarten van 17.50 p/s .
verschil 130,00 euro.
Navraag leert mij dat er geen staanplaaten van
50.00 euro te krijgen zijn. Alleen maar van 17.50
euro. Dus laten ze bewust mij te veel betalen.
Naar boven
Klacht #10, geplaatst door Dan op 2006-12-25 23:26:59
Helaas ben ik er ook ingetrapt ruim het dubbele betaald voor twee kaartjes Oleta Adams. Wat een domme zet van mij om dr in te trappen.
Naar boven
Klacht #9, geplaatst door Meriem Bekretaoui op 2006-12-19 22:43:01
Mijn moeder heeft kaarten gekocht voor bijna het dubbele van de prijs terwijl er nog kaarten in omloop waren. Budgetticket wilde de kaarten niet terugnemen nadat ik ze had ontvangen en wilde niets weten van een ontbinding van de overeenkomst. Ze schermen voordurend met de EG Richtlijn die ons kennelijk door de strot is geduwd door niet al te oplettende politici waardoor dit soort malafide praktijken de kans krijgt mensen te duperen. Ik vind het ronduit schandalig dat je je niet kunt beroepen op een herroepingsrecht als je merkt dat je wordt belazerd.
Naar boven
Klacht #8, geplaatst door Samara Lalmy op 2006-12-11 15:05:34
Kaarten gekocht voor Oleta Adams Betaald: €65,- per kaartje. Waarde kaartje € 34,50.
Niet alleen het dubbele betaald, ook nog eens een mindere categorie...gelukkig is 't Circustheater zo netjes om dit te compenseren....
Naar boven
Klacht #7, geplaatst door hazewind op 2006-11-16 10:00:54
Budgetticket bood kaarten aan via hun site voor
Genesis, en onder andere ook voor hun concert in Rome.
Als echte fan hou ik dan ook alles van Genesis in de gaten.
Ik weet dat Budgetticket kaarten tegen gigantische prijzen aanbiedt al voordat de officiele verkoop begint, maar het concert in Rome van Genesis is een gratis Concert, die door Budgetticket aangeboden werdt voor 290 euro.
Ik heb toen een mail gestuurd naar Budgetticket met mijn bevindingen hieromtrent.
Hierna hebben ze de advertentie gauw verwijderd
ik vraag me af wat er gebeurd zou zijn als ik als onwetende leek kaartjes bij Budgetticket gekocht zou hebben voor het concert in Rome?
Ik denk dat u het antwoord zelf wel in kunt vullen
Naar boven
Klacht #6, geplaatst door H. van Weerd op 2006-11-01 14:47:37
Mijn klacht is identiek aan eerdere : dure kaarten, valse informatie, wisseling van kaarten na aankoop (van zitten naar staan. Ik heb aangifte gedaan van oplichting (misleiding). Hun emails ondersteunen dat; het is dus NIET zo dat er juridisch niets aan te doen is.
Naar boven
Klacht #5, geplaatst door Ramon op 2006-10-26 12:00:52
I kreeg net mijn tickets binnen voor Kirk Franklin volgende maand en zag ook, dat ik 20 euro meer dan de reguliere prijs heb betaald. gewoon 60% boven op. Ik ben door google op deze pagina belandt. omdat ik nog niet zo lang in Nederland woon wist ik niet dat ik ze gewoon bij ticketmaster.nl had kunnen bestellen. Daar blijken ze niet uitverkocht te zijn.
Naar boven
Klacht #4, geplaatst door Litsenburg, T van op 2006-10-14 15:40:15
Kaarten voor sensation black zijn in 2005 via Budgetticket gekocht. Alle vier bleken bij de ingangscontrole in de Arena te Amsterdam al te zijn uitgegeven. Wij konden niet naar binnen. Verschillende malen Budgetticket gebeld maar ze konden niks doen want we hadden de aanhechtingsstrook van de tickets niet meer. Ja en de Arena gaf die niet terug omdat ze in beslag genomen waren. De kaarten waren geprint en niet op het papier gedrukt zoals Ticketbox ze uitgeeft. Kennelijk is het geen incident want bij Sensation White de week ervoor was dit euvel ook al voor gekomen. Er is gebeld met TROS Radar maar die maken er pas een zaak van bij voldoende meldingen. Dat Budgetticket hier mee weg kan komen is een fijn staaltje Nederlands recht. Het geld had nog beter naar de Poolse weeskindjes gestuurd kunnen worden die hadden er een maand van kunnen eten. Dus mensen schrijft ook zodat we een front kunnen vormen
Naar boven
Klacht #3, geplaatst door John Schoutens op 2006-10-13 20:38:08
Via budgetticket een concert ticket besteld van George Michael. Ik was in de veronderstelling dat de prijzen die werden aangeboden de normale prijzen waren. Via een zoekmachine op de site terechtgekomen. Pas nadat ik het ticket binnen had, zag ik dat de prijs drie maal de oorspronkelijke prijs was. Ik had daar geen idee van. Ik voelde me aardig besodemieterd. Als de site had aangegeven wat de oorspronkelijke prijs was, had ik het nóóit gekocht. Het concert is volgende maand.
Naar boven
Klacht #2, geplaatst door gabrielle op 2006-10-12 20:59:29
budgetticket verkoopt valse kaarten oppassen nooit bij budgetticket kopen.
Naar boven
Klacht #1, geplaatst door Harm op 2006-10-12 13:34:42
Voor de wedstrijd van afgelopen zondag (24/9), Feyenoord - Excelsior, hadden wij 2 kaarten besteld via budgetticket.nl. De kaart (categorie 2) kosten 35,- per stuk, hieroverheen nog eens 12,= verzendkosten. Totaal 82,=.

De verzending van de kaarten had nogal wat voeten in aarde, maar uiteindelijk, zaterdag 23/09 om 17:00 konden we ze van het postkantoor halen. Onze eerste verbazing was dat op de kaarten een prijs van 16,= stond vermeld, wat nogal een verschil is met de berekende 35,=. Op de budgetticket site wordt wel aangegeven dat kaarten duurder zijn dan de nominale prijs, maar toch vind ik ruim 100% nogal een verschil. Hier zou op zich nog mee te leven zijn geweest als we in het stadion de verwachte stoelen zouden hebben gekregen. Echter, wat ons was toegestuurd waren kaarten voor vak Z3. Z3 is een vak ZONDER stoelnummers, waar iedereen overal mag gaan zitten. 1 van de goedkoopste plekken in het stadion !

Budgetticket.nl volhard aan de telefoon in een slap verhaal over het feit dat kaarten duurder kunnen zijn dan de genoemde prijs, verwijst naar voorwaarden, en houdt vol dat deze kaarten bij hun in categorie 1 vallen, waarbij nergens op de site categorien te vinden zijn. Na enkele minuten werd de telefoon er door de telefoniste opgegooid.
Naar boven


Kinderopvang Leeuwarden - Zuiderburen